2020 Mazda2’nin Satış Fiyatı Belli Oldu!

Yeni Mazda2, 2020 Mazda2, Yeni Mazda Modeller, 2020 Model Mazda2, Yeni Mazda2 Yorumları neler? 2020 Mazda2 Yorumları. Yeni Mazda2 Fiyatları.

Youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Yeni Mazda2 Satışa Sunuluyor.

Yenilenmiş tasarımı ve sunduğu son teknolojiyle heyecanla beklenen Mazda’nın küçük sınıftaki temsilcisi Mazda2’nin satış fiyatı belli oldu. Kasım ayı sonunda Avrupa bayilerinde satılmaya başlanan model, Mazda’nın yeni hibrit teknolojiye sahip 1.5 litrelik Skyactiv-G benzinli motorla satışa sunulacak. Yeni Mazda2 Satışa Sunuluyor.

Araba Habercisi Dergisi.

Fiat Hibrit Araba Pahalı Olur Devrini Kapattı

Mazda’nın KODO tasarım diline uyarlanan yeni Mazda2 dış tasarımıyla oldukça dikkat çekiyor. Ağabeyi Mazda3 gibi ön tarafta yeni bir ızgaraya sahip olan Mazda2, arka tarafta da yeniden tasarlanan tampon tasarımıyla yola daha yakın bir görüntü sunuyor. Yenilenen farlarıyla da sportif tasarımını pekiştiriyor.

Seat Leon’un Canlı Lansmanı Bu Adresten Yapılacak!

İç mekanda ise malzeme kalitesinde gözle görülür bir şekilde iyileştirmeler yapan Mazda2, sürücü odaklı tasarımıyla da kullanım kolaylığı sunuyor. Yenilenen ön koltuklarıyla da vücudu daha iyi saran ve destekleyen bir oturuş imkanı sağlıyor. Yolcu kabininin içindeki konforu daha üst seviyeye taşımak için özellikle ses izolasyonunda da ciddi geliştirmeler yapılmış.

2020 Mazda2
2020 Mazda2

Mazda2’nin giriş modeli olan 75 beygirlik versiyonu İngiltere’de 15.795 Sterlin’den başlayan fiyatlarla satılacak. Standart donanımında arka park sensörleri, LED farlar ve hız sabitleme sistemi bulunuyor. 1.5 litrelik Skyactiv-G 90 beygirlik versiyonda sunulacak olan SE-L, Sport ve GT Sport donanım seviyelerinde ise Apple CarPlay ve Android Auto destekli 7 inç dokunmatik multimedya ekran, Şerit Takip Sistemi ve Şehir İçi Çarpışma Önleme Sistemi standart olarak sunuluyor.

Mazda2’nin satış sunulmasıyla ilgili açıklama yapan Mazda İngiltere Ülke Müdürü Jeremy Thomson, ‘Mazda2, ürettiğimiz en küçük model olmasına rağmen, özünde markamızın tüm değerlerini yansıtmaktadır. Mazda2’nin sürüşü artık daha iyi ve verimli. Küçük sınıfın en rekabetçi modeli olarak iddialıyız’ dedi.

Henüz Türkiye fiyatları belli olmayan Mazda2’nin satışa sunulmasıyla birlikte Türkiye’de de küçük sınıftaki dengeleri alt üst etmesi bekleniyor. Elbette Mazda Türkiye’nin bu aracı satmaya karar vermesi gerekiyor.

Skoda CitigoE iV Tek Şarj ile 250 Km Menzil Sunuyor!

Yeni Mazda2 Satışa Sunuluyor.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba