Yeni Opel Astra Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? İşte Opel Türkiye’nin resmen açıkladığı o tarih!

Yeni Opel Astra 2022.
Yeni Opel Astra 2022.

Yeni Opel Astra Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? Yeni Astra ne zaman gelecek? Opel Türkiye yeni Astra’yı ne zaman satacak? 2022 Opel Astra geliş tarihi kesinleşti. Yeni Opel Astra 2022.

Instagram Hesabım

Yeni Opel Astra’nın ne zaman tanıtılıp satışa sunulacağı bugün aldığım bir davetle birlikte resmen açıklanmış oldu. Son derece iddialı bir şekilde yenilenen yakışıklı Opel Astra 31 Ağustos tarihinde tanıtılacak ve hemen ardından satışa sunulacak.

Yeni Astra, markanın kompakt sınıf tarihinde bir ilk gerçekleştirerek satış başlangıcından itibaren yüksek verimlilik seviyesine sahip benzinli ve dizel motor seçenekleri dışında güçlü şarj edilebilir hibrit versiyonlarıyla da piyasaya sunulacak. Güç seçenekleri benzinli ve dizel versiyonlarda 110 HP (81 kW) ile 130 HP (96 kW) arasında değişiyor ve şarj edilebilir hibrit versiyonlarda ise 225 HP’ye (165 kW) kadar uzanıyor. Benzinli ve dizel motor seçeneklerinde altı vitesli manuel şanzıman standart olarak sunulurken, daha güçlü motor seçeneklerinde ise isteğe bağlı olarak sekiz vitesli otomatik şanzıman da sunuluyor.

Yakışıklı tasarımı ve iddialı yaşam alanı özellikleriyle sınıfının en çok tercih edilecek modellerinden birisi olmasına kesin gözle bakıyorum.

İşte yeni Toyota Corolla Sedan! Türkiye’de üretilen bu model ne zaman satışa sunulacak? Yenilikler neler?

Yenilenen Opel Astra resmi olarak tanıtıldı. Kompakt HB sınıfında işler belki de hiç olmadığı kadar kızışacak gibi görünüyor. Opel Astra’nın kardeş modeli Yeni Peugeot 308’in de rekabete katılmasıyla birlikte bu sınıfta rekabet tavan yapacak gibi görünüyor.

Opel’in yeni tasarım anlayışının en net bir şekilde gözler önüne serildiği modellerden biri olan Yeni Opel Astra dinamik tarzı ve teknolojik görünümüyle benim beğenimi kazandı. Yaşam alanı tasarımında da hem kullanışlı hem de son derece şık bir araç olmuş durumda. Elbette teknoloji seviyesi de tam beklendiği gibi üst seviyede.

2021 Opel Astra’nın en önemli özelliklerinden birisi 225 HP güç üreten bir hibrit seçeneğe sahip olacak olması. Bu seçenek ülkemizde pahalı olacağı için ilk etapta satışa sunulmayacaktır. Ancak Peugeot ailesinden tanıdığımız tüm motor ve şanzıman seçeneklerinin Yeni Opel Astra modelinde görev yapacak olması onun elini güçlendiren detaylardan olacaktır.

Yeni ÖTV matrah düzenlemesiyle birlikte gözler onların üzerinde! Sonbaharda gelecek elektrikli arabalar!

Araba Habercisi Yaz Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 42. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 42. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Elektrikli Otomobillerin ÖTV Matrahları Resmen Değişti! Yeni düzenleme otomotive elektrik verir!

Yeni Opel Astra 2022. Araba Habercisi Dergisi Yaz 2022 Sayısı’nda neler var?

Siz isterseniz yine de önce boyaya bakın!

Yeni Suzuki S-CROSS Türkiye Yollarına Çıktı!

Yeni MG ZS EV Son Çeyrekte Türkiye’de satışa sunuluyor.

Hoşça kal Kadjar Merhaba Austral.

Audi A6 Avant e-tron concept gösterildi!

Ateş gibi araba: Mazda 3.

Yeni Dacia Duster hiç olmadığı kadar güçlü.

Renault MORPHOZ gerçek oldu.

Elektrikli araçların menzilinde devrim: Mercedes Vision EQXX.

Yeni Opel Astra 2022.

Yeni Opel Astra 2022

Yeni Opel Astra 2022

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba