Opel’in Yeni LED Farları Karbon Salınımını Düşürdü! Yüzde 81’lik enerji tasarrufu sağladılar!

Yeni Opel Astra Led Farlar.
Yeni Opel Astra Led Farlar.

2020 Opel Astra Led Farlar, Yeni Opel Astra Emisyon, 2020 Opel Astar Emisyon, Opel Astra Emisyon Değerleri, detaylar haberde. Opel’in karbon emisyonu azaltma çalışmaları kapsamında geliştirdiği yeni LED farları Astra ve yeni Corsa modelleri için tanıtıldı. Her iki modelde de kullanılacak olan yeni ve daha verimli LED farlar sayesinde her bir far sadece 13 Watt elektrik tüketiyor. Bu değer sayesinde halojen farların 80 Wattlık tüketimine karşılık %81’lik enerji tasarrufu sağlanıyor. Yeni Opel Astra Led Farlar.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Türkiye’de Hangi Marka Kaç Tane Araç Satıyor? Ayrım Olmadan İşte Tüm Markalar ve Satışları!

Yeni LED farları sayesinde Opel, Astra ve yeni Corsa modellerindeki karbondioksit salınım değerlerini iyileştirmiş oldu. Opel, Corsa modelinde kilometrede ortalama 1.3 gram seviyelerine düşürmeyi başardı. Benzinli Corsa’da 1.38 g/km, dizel Corsa’da ise 1.23 g/km daha düşük karbon salınım değerleri elde etti. Astra modelinde ise ortalamada 1.26 g/km düşüş elde eden Opel, benzinli Astra’da 1.34 g/km, dizel Astra’da ise 1.19 g/km karbondioksit salınım tasarrufu sağladı.

Opel’in daha az enerjiyle çalışan LED teknolojisinin arkasında geliştirdiği inovatif reklektör teknolojisi yer alıyor. Farların içinde yer alan ve kürek biçiminde yerleştirilen yeni reflektörler sayesinde LED farların yansıtılması sağlanıyor. Bu sayede de optimum aydınlatma, minimum enerji ve doğa dostu bir şekilde gerçekleşiyor.

Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

LPG Kullanan Otomobiller Günde 50 Kilometre Yol Yapsalar Bile 10 TL Kar Ediyorlarmış!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba