Opel Combo Intercity İstanbul Park Pisti’nin En Hızlı Hafif Ticari Aracı Oldu!

Yeni Opel Combo Pist Rekoru Kırdı!
Yeni Opel Combo Pist Rekoru Kırdı!

Yeni Opel Combo Pist Rekoru Kırdı! Opel Combo, Intercity İstanbul Park resmi tur zamanlarında listeye giren ilk hafif ticari araç oldu. Yeni Opel Combo 03:00.829’lık derecesi ile iddialı binek otomobilleri de geride bırakarak en hızlı hafif ticari unvanını elde etti. Yeni Opel Combo Pist Rekoru Kırdı!

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Alman otomobil üreticisi Opel, binek otomobil özellikleriyle segmentine güçlü dönüş yapan Combo modeliyle alışılmadık bir girişime imza attı. Yeni Opel Combo 1.5 litre 130 HP dizel 8 ileri otomatik şanzıman kombinasyonu ile pist zamanlarında iddialı binek otomobilleri de gerisinde bırakarak Intercity istanbul Park’ın en hızlı hafif ticari aracı unvanını elde etti. Herhangi bir modifiye yapılmamış, fabrika çıkışı Combo elde ettiği derece ile zorlu şartlar altında hız, çeviklik ve yol tutuş konularında üstünlüğünü net şekilde gösterdi.

Yeni Opel Combo Motor Özellikleri Neler?

Combo’nun 1.5 litrelik güçlü ve verimli dizel motoru maksimum gücünü 3.750 devirde sunuyor. 300 Nm tork değerini ise 1.750 gibi düşük bir devirde sağlıyor. 8 ileri otomatik şanzıman ile birlikte Combo 184 km/saat maksimum hıza ulaşabiliyor. Combo, yüksek performansının yanı sıra yakıt verimliliği de dikkat çekiyor. Opel’in performanslı hafif ticarisinin 100 km’de ortalama tüketimi sadece 4.3 litre.

Opel Türkiye Genel Müdürü Çağrı Öztaş

Yeni Opel Combo’nun sadece sunduğu teknolojik özelliklerle değil performansıyla da binek araçlarla yakınlık gösterdiğini belirten Opel Türkiye Genel Müdürü Çağrı Öztaş, “Combo’yu tam da bu nedenle Her Günün Kahramanı olarak tanımlıyoruz. Bu modelimizle Opel severlerin gerek iş hayatında, gerek özel seyahatlerinde tüm ihtiyaçlarını kusursuz olarak karşılıyoruz. Buna gerekli güvenlik önlemleri altında hız tutkusunu yaşamak da dahil” dedi.

Yeni Opel Combo Pist Rekoru Kırdı! Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”7175″ name=”Opel Combo’yu Test Etmek İsterseniz Opel Türkiye Aracı Kapınıza Gönderiyor!”]

Benzin mi? Dizel mi? Hibrit mi? LPG mi? Kullanıcının Nabzını Tutuyoruz!

Instagram arabahabercisidergisi hesabımdan uzun zamandır merak ettiğim bu soruyu sizlere sordum. Benzin mi? Dizel mi? Hibrit mi? LPG mi?

Dizel sevmeyen biri olarak yorumlarınızı gerçekten çok merak ediyordum. Ve sonuçta beni çok sevindiren bir sonuç ortaya çıktı. Benzin ve Hibrit diyenlerin oranı dizel sevenlerin oranını geçti. Bu rakamın yakın zamanda daha da yükselmesini bekliyorum. Herkese çok teşekkür ederim.

Yazının devamını okumak için tıklayın!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba