İŞTE YENİ OPEL GRANDLAND! Türkiye’de ne zaman satılacak? PHEV’i 85 km EV menzille gelecek!

Yeni Opel Grandland Ne Zaman Gelecek?
Yeni Opel Grandland Ne Zaman Gelecek?

İŞTE YENİ OPEL GRANDLAND! Türkiye’de ne zaman satılacak? Elektriklisi 700 km menzille gelecek! Yeni Opel Grandland Ne Zaman Gelecek?

Bedavadan biraz fazla yakıyor! İyi ama nedir bu PHEV sistemi!

Öncelikle bu bilgiler bana Opel Türkiye yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderilmiştir. Haberin devamında yapılan resmi açıklamanın detaylarını bulabilirsiniz.

Yeni Opel Grandland müşterileri, tamamen elektrikli Grandland Elektrik seçeneği ile beraber 48V Mild-Hybrid versiyonu da tercih edebilecekler. Tamamen elektrikli ve emisyonsuz olarak yaklaşık 85 km menzil (WLTP) sunan yeni Grandland Plug-in Hybrid ve 48V Mild-Hybrid teknolojisine sahip yeni Grandland Hybrid, sürüş keyfini üst seviyede yaşatırken tüketimi ve karbon emisyonunu sınırlandırarak çevreci yönünü gösteriyor.

ELEKTRİKLİ OPEL GRANDLAND ÖZELLİKLERİ

Yeni Grandland, Opel için elektrikli mobiliteyi daha da çekici hale getiren büyük bir adımı temsil ediyor. Grandland, Stellantis’in elektrikli araçlar için geliştirdiği STLA Medium platformu üstünde yükselen ilk Opel modeli olarak öne çıkıyor. Yeni Opel Grandland Elektrik, 98 kWh kapasiteye ulaşan yeni düz batarya paketi ve yeni nesil elektrikli motorunun yanı sıra ısı pompası gibi enerji tasarrufu özellikleri sayesinde emisyon üretmeden 700 kilometreye varan (WLTP’ye göre) menzil sunabiliyor. Yeni model, gerekli olduğunda kısa şarj molaları ile şarj imkanına da sahip. Grandland Elektrik, hızlı şarj istasyonlarında batarya kapasitesinin % 80’ine yaklaşık 26 dakika şarj süresinde ulaşıyor.

Önceki modellere kıyasla 173 mm ek uzunluğu, 19 mm ek yüksekliği ve 64 mm ek genişliğiyle (uzunluk: 4.650 mm, genişlik: 1.905 mm; yükseklik: 1.660 mm) yeni Grandland, özgüvenli bir duruş sergiliyor. Cesur ve yalın tasarıma sahip olan yeni Grandland, boyutları 20”e ulaşan alaşım jantları ile Opel’in SUV portföyünün zirvesindeki yerini alıyor. Diğer taraftan Opel’in ikonik Vizörünün yeni 3D uygulaması, araca daha detoks bir görünüm kazandırıyor. Bu uygulama Edge Light teknolojisi ile daha da öne çıkarılan aydınlatmalı Opel Şimşek Logosu ile tamamlanıyor. Yeni Grandland, Experimental konsept otomobilinde de bulunan “Opel Compass” tasarımına sahip. Bu tasarım, ortada “Elektrikli Şimşek” logosu olacak şekilde tüm özelliklerin yatay olarak düzenlendiği orta hat prensibine dayanıyor.

YENİ OPEL GRANDLAND SATIŞ TARİHİ

Yeni Opel Grandland Kompakt SUV Avrupa ülkelerinde yılın son çeyreğinde satışa sunulacak. Türkiye satış tarihi aynı dönem olabilir. Ancak yapılan açıklamalarda 2025 yılının başını bulabileceği ve yeni model yılıyla birlikte satışa sunulacağı da belirtiliyor.

Yeni Skoda Kodiaq Türkiye’de ne zaman satılacak? Yüce Auto Skoda Türkiye resmi açıklamayı yaptı!

Yeni Opel Grandland Ne Zaman Gelecek?

Yeni Opel Grandland Ne Zaman Gelecek

Yeni Opel Grandland Ne Zaman Gelecek?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba