Kullanıcının Nabzını Tutuyoruz! Yeni Peugeot 2008’in Başlangıç Fiyatı Ne Kadar Olur?

Yeni Peugeot 2008 Fiyatı
Yeni Peugeot 2008 Fiyatı

Yeni Peugeot 2008’in Başlangıç Fiyatı Ne Kadar Olur? Kullanıcının Nabzını Tutuyoruz! Yeni Peugeot 2008 Fiyatı

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Kullanıcının nabzını tutuyoruz! Bundan sonra Araba Habercisi Dergisi olarak sizlerin fikirlerini hem internet sitemizde hem de dergimizde yayınlayacağız. Bu kez Yeni Peugeot 2008‘in Türkiye’deki başlangıç fiyatının ne kadar olacağını sizlere sorduk!

[irp posts=”7247″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Kullanıcıların Nabzını Tutuyoruz! Yeni Renault Clio mu? Yeni Peugeot 208 mi?

Yeni Peugeot 2008 geçtiğimiz dönemde tüm yeni Peugeot modellerinin piyasaya girdiği gibi oldukça sükseli bir başlangıç yaptı. Fotoğraflarının ortaya çıktığı andan itibaren ilgi gören bir SUV olacağını ispatladı. Her ne kadar küçük SUV olsa bile ağabeylerine kafa tutabileceğini de net bir şekilde ortaya koydu.

Peugeot 2008 ile ilgili bilgiler için tıklayın!

Yeni Peugeot 2008 Özellikleri
Yeni Peugeot 2008 Özellikleri

Instagram hesabımız arabahabercisidergisi üzerinden sizlerin yeni Peugeot 2008’in fiyatını tahmin edebileceğiniz bir anket yaptık. Anket şıklarını 130 bin, 140 bin, 150 bin ve 160 bin TL seçenekleri oluşturdu. 160 bin TL etiketi en yakın rakibinden neredeyse iki kat fazla oy alarak en çok seçilen oldu. Kullanıcı yanılmaz diye düşünüyoruz 😉

Yeni Peugeot 2008 Fiyatı

Araba Habercisi Dergisi

Yolda Giderken Sürücüsü Olmayan SUV Nissan Qashqai Görürseniz Sakın Şaşırmayın!

ProPILOT özellikleri arasında şerit takibi, adaptif hız kontrolü ve yoğun trafikte durma ve kalkma da dahil olmak üzere öndeki aracı takip etme özellikleri bulunuyor.

Nissan’ın İngiltere Ülke Müdürü Kalyana Sivagnanam yaptığı açıklamada; ‘Nissan Qashqai, kullanıcılarına sunduğu deneyimi geliştiren yenilikçi tasarım ve teknolojiler konusunda her zaman öncü olmuştur. Gelişmiş ProPILOT sürüş destek sistemimiz de, modelimize güven, sürüş hakimiyeti ve eğlence katıyor’ dedi.

ProPILOT sistemi %100 elektrikli Nissan LEAF, Serena, Altime ve Rogue modellerinde bulunuyor. Artık Qashqai’de de olacak olan ProPILOT’un bu yıl sonuna kadar X-Trail modelinde de sunulması bekleniyor.

ProPILOT sıradan sürüş esnasında sürücülerin konforunu artırırken yorgunluğu da azaltmayı hedefliyor. Hem sıkışık trafikte düşük hızlarda hem de otobanda yüksek hızlarda çalışabilen sistem hem hızlanma hem de frenleme kontrolü yapıyor. Kullanımı basit olan ProPILOT, Qashqai’nin direksiyonunda yer alan düğme ile aktifleştiriliyor. Öndeki araçla mesafeyi ön ızgarasında yer alan radar sayesinde koruyor. Qashqai’nin ön camında yer alan kamera sayesinde de trafik ve yol koşulları sistem tarafından kontrol ediliyor. ProPILOT sistemi Nissan’ın otonom sürüşe giden yoldaki ilk adımı olarak öne çıkıyor.

Kompakt SUV Sınıfının Lideri Nissan Qashqai Sürücüsüz Oluyor! ProPILOT Nedir?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba