Lotus’un Hiper Otomobili Evija Amerika’da Tanıtılacak! 2.000 Beygir Güç Üretiyor!

2020 Lotus Evija Yorumları Neler
2020 Lotus Evija Yorumları Neler?

2020 Lotus Evija Yorumları Neler? Kaliforniya’da düzenlenen Amerika’nın en büyük festivallerinden biri olan Monterey Araba Festivali’nde Lotus’un en son hiper otomobili Evija görücüye çıkacak. 2020 Lotus Evija Yorumları Neler?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Dünyanın ilk tam elektrikli hiper otomobili Lotus Evija, Temmuz ayında global lansmanını yaptı. Şimdi ABD’ye özel tanıtımını özel bir etkinlikle yapacak. Lotus, Evija’nın tanıtıldığı ilk gün Amerika’dan birinin ilk müşterisi olduğunu açıklamıştı. Bu yüzden Lotus için ABD, Amerikalı müşteriler için de Lotus’un özel bir yeri olduğunu söyleyebiliriz.

Evija, Lotus modelleri içinde tarihinin en güçlü ve en dinamik olan modeli olarak öne çıkıyor. Lotus sürüş performansı için Evija yeni bir standart belirledi ve çıtayı oldukça yükseğe çıkardı. Aynı zamanda da tamamen elektrikli dünya üzerindeki ilk hiper otomobil ünvanını da kaptı. Geely’nin Lotus’u 2017 yılında bünyesine katmasından sonra çıkan ilk model olarak da öne çıkıyor.

2020 Lotus Evija Yorumları Neler
2020 Lotus Evija Yorumları Neler?

2.000 beygirlik gücüyle dünyanın en güçlü seri üretim otomobili de olan Lotus Evija, Lotus’un anavatanı olan İngiltere’de tasarlandı. 1966’dan beri Lotus’un üretim yaptığı İngiltere’nin Hethel kentinde üretilecek. Lotus Evija’nın üretimi özel olarak sadece 130 araba ile sınırlı kalacak. Bu da modele şimdiden koleksiyon değeri katıyor.

9-18 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Monterey Araba Festivali’nde Lotus Evija en çok heyecan uyandıran modellerden biri olacak. 16 Ağustos Cuma günü özel bir etkinlikle araba severlerle buluşacak olan Lotus Evija, ziyaretçilerine çarpıcı dış tasarımını görme şansı verecek. İki gün sonra ise, Pebble Beach Golf Sahası’nda düzenlenen dünyanın en prestijli koleksiyon araba yarışmasında da tanıtılacak. Lotus Evija’nın Amerika Lansmanı için gerçekleştireceği etkinlikler hakkında Lotus Tasarım Direktörü Russell Carr açıklamalarda bulundu. ‘Lotus Evijaher iki yerde de tanıtılacağı için çok heyecanlıyız. Her iki etkinlik de dünyanın en nadir ve güzel arabalarına ev sahipliği yapmakla ünlüler. Bu yüzden Evija da hak ettiği yerde olacak’ dedi.

[irp posts=”5572″ name=”Araba Habercisi Dergisi Yaz Sayısı Çıktı! Temmuz Ağustos Sayısında Neler Var?”]

İşte Türkiye’de En Çok Satan 15 Sedan! Sedan Cenneti Türkiye’de En Çok Hangisi Satıyor?

2020 Lotus Evija Yorumları Neler?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba