Yeni McLaren GT Tam Bir Performans Canavarı!

2020 McLaren GT Yorumları
2020 McLaren GT Yorumları

2020 McLaren GT Özellikleri, YeniMcLaren GT Yorumları, Yeni McLaren GT Özellikleri, McLaden GT Fotoğrafları. Yüksek performanslı spor arabalarının ve süper otomobillerin yaratıcısı olan İngiliz McLaren, yeni modeli McLaren GT’yi tanıttı. Şirketin Track25 iş planı doğrultusunda üretilen dördüncü araç olan McLaren GT, güzel tasarımı, yüksek kaliteli malzemeleri, inanılmaz sürüş performansı ve etkileyici sürüş dinamikleri ile Gran Tourer kategorisinde bulunan diğer araçlar için çıtayı çok yükseltmiş durumda. 2020 McLaren GT Yorumları.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

McLaren Otomotiv’in Tasarım Şefi olan Esteban Palazzo yaptığı açıklamada, ‘Yeni McLaren GT, her zaman öncü olan McLaren tasarım dili ve felsefesine sadık kalırken GT otomobillerinin tarihini kucaklamak için tasarlanmıştır. Bu otomobilin tasarım süreci çok zor geçti. Ancak sonunda yeni aracımızı tanıtabildiğimiz için çok gururluyuz’ dedi.

BMW’nin Çin Üretimi Modelleri Geliyor.

1530 kg olan yeni McLaren GT kendisine en yakın rakiplerinden 130 kg daha hafif durumda. 4.0 litrelik çift turbolu V8 motoru ile çok daha güçlü. Yeni üretilen motor doğrusal ve kesintisiz bir hızlanma sağlamak için 7 vitesli bir SSG şanzıman ile birleştirilmiştir.

Yeni McLaren GT 0-100 km/s hızlanmasını sadece 3.2 saniyede, 0-200 km/s hızlanmasını ise 9.0 saniye içinde tamamlıyor. Performansıyla yolların tozunu attıran bu araç 620 beygir ve 630 Nm tork gücüne sahip. Ayrıca maksimum hızı da elektronik olarak 326 km/s ile sınırlandırılmıştır.

Teknoloji ve modern işçilik, McLaren’in bugüne kadarki en gelişmiş bilgi-eğlence sisteminin sisteminin ortaya çıkmasını sağlayan iki önemli etken olarak öne çıkıyor. Yeni McLaren GT’nin konsolunda bulunan 7 inçlik dokunmatik ekran üzerinden erişilebilen gerçek zamanlı trafik verilerine sahiptir.

Hyundai Otonom Kamyon Modelleri Geliyor. Videolu

2020 McLaren GT Yorumları.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba