Merakla beklenen Hyundai i20 N Line ne zaman satışa sunulacak? Üretimi İzmit’te başladı mı?

2021 Hyundai i20 N Line.

Merakla beklenen Hyundai i20 N Line ne zaman satışa sunulacak? Üretim başladı mı? 2021 Hyundai i20 N Line, Yeni Hyundai i20 N Line, Hyundai i20 N Line fiyatı, Hyundai i20 N Line kaç para?

Instagram Hesabım

Hyundai’nin spotif N Line model serisinin son üyesi İzmit’te üretilen Yeni i20 oldu. Yeni i20 N Line, B segmentine daha fazla sportiflik getirerek dinamizmi ön planda tutacak. Yeni versiyon, sportif öğeleri kadar multimedya ve güvenlik donanımlarıyla da dikkat çekecek.

Hyundai’nin N departmanı, hemen hemen her hafta yepyeni bir modelin doğuşuna imzasını atıyor. Son olarak B segmentinin önemli modellerinden biri olan Yeni i20 üzerindeki çalışmalarını tamamlayan departman, şık tasarım özellikleriyle donatılmış N Line versiyonunu tanıttı. Hyundai ailesinin en yeni üyesi olan i20 N Line, daha da dinamik bir deneyim için Hyundai’nin yüksek performanslı N serisinden ilham alıyor.

2021 Volkswagen Golf fiyat listesi kaç paradan başlar? Golf 8 tahmini fiyatı kaç para olur?

Yeni i20’nin yepyeni bir versiyonu olan N Line, bir donanım seviyesinden farklı olarak üretiliyor. Ayrıcalıklı özelliklere ve yapıya sahip olan Yeni i20 N Line’ın dış tasarımının sportifliği, performansı yansıtırken aynı zamanda Hyundai’nin “Sensuous Sportiness” tasarım kimliğini de baz alıyor. Yeni i20 N Line için özel olarak üretilen ön tampon, daha sportif bir his için siyah plastik parçalar ve geniş hava girişleriyle desteklenmiş. N Line logosunun yer aldığı siyah renkli ve basamaklı yeni nesil ızgara, pistlerden ilham aldığını vurgulamak için damalı bayrak sitiliyle hazırlanmış.
Otomobilin motor sporlarından geldiği N Line logoları haricinde, gri renkli marşpiyeler, siyah zeminli stop lambaları, siyah tavan rengi opsiyonu, çift çıkışlı son susturucu ve tamamen i20 N Line’a özgü difüzörlü arka tamponla da anlaşılıyor. Ayrıca, performansı sürekli olarak ön planda isteyen Hyundai, yeni bir tarza sahip 17 inçlik jant tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Yeni i20 N Line, dört adet gövde rengi arasından seçilebilecek. Bu yeni renkler Siyah, Gri, Beyaz ve Kum Beji olarak belirlenmiş. Siyah tavan rengi seçeneği ise sadece beyaz renkle satışa sunulacak. Otomobilin içindeyse N logosu ve özel kırmızı dikişler hemen göze çarpıyor. Güncel i20’den farklı olarak yeni N direksiyon simidine sahip otomobilin koltukları da özel. N Line versiyonun özellikleri arasında metal pedallar ve kırmızı çizgilere sahip deri N vites topuzu da var.
Hyundai, Yeni i20 N Line’da iki motor seçeneği sunuyor. Otomobildeki 84 PS’lik 1.2 litrelik MPI giriş seviyesi motora ek olarak, dileyenler 100 PS veya 120 PS’lik 1.0 litrelik T-GDI motoru da seçebilecek. 1.0 litrelik T‑GDI versiyon, gelişmiş bir sürüş deneyimi için süspansiyon, motor tepkisi ve egzoz sesi açısından da fark yaratıyor deniliyor. Daha fazla yakıt verimliliği sağlayan 48 voltluk hafif hibrit teknolojisine de sahip olan bu seçenek, 7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanla satışa sunulacak. Ayrıca, yine yakıt tüketimini düşüren Akıllı Manuel Şanzıman (iMT) da Yeni i20’nin seçenekleri arasında yer alıyor.

2021 Kia K5! İyi ama nedir bu K5? Kia’nın tasarım konusunda öne çıkan K5’inin özellikleri neler?

Hyundai i20 N Line Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? 2021 Hyundai i20 N Line.

Hyundai’nin İzmit’teki fabrikasında bu ayın sonunda üretimine start veriliyor. Üretimin start almasının hemen ardından Avrupa ile beraber eş zamanlı olarak Türkiye’de de satışa sunulacak. B segmentinin sportif oyuncusu Yeni i20 N Line, ihraç edildiği 40’tan fazla ülkede olduğu kadar Türkiye’de de genç kullanıcıların ilgisini bir hayli çekeceğe benziyor. Yeni i20 N Line satış fiyatının 180 bin TL’den başlamasını ve 230 bin TL etiketlendirme ile en yüksek fiyata ulaşmasını bekliyorum.

2021 Hyundai i20 N Line.

 

2021 Hyundai i20 N Line.

2021 Hyundai i20 N Line.

2021 Hyundai i20 N Line.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba