OMODA AYRILIĞI GERÇEKLEŞİYOR! OMODA markası Türkiye’de de tek başına yoluna devam edecek!

2024 OMODA 5 EV Elektrikli

OMODA AYRILIĞI KESİNLEŞİYOR! OMODA markası Türkiye’de de tek başına yoluna devam edecek! 2024 OMODA 5 EV Elektrikli.

GEELY EN SONUNDA GELDİ! Gümbür gümbür geliyorlar!

Her şeyden önce şu konuyu bilmeniz gerekiyor. OMODA ismi Chery’nin bir modelinin ismi değil. OMODA Çinli otomobil üreticisinin alt markalarından birisinin ismi. Türkiye’ye geldiklerinde OMODA’yı bir modelmiş gibi sattılar ama durum böyle değil. Avrupa pazarlarında Çinli marka OMODA ismiyle satış yapacak. Yaşanan son gelişmeyle birlikte Türkiye’de de bu uygulamaya geçiş yapacakları ortaya çıkmış oldu. Bu aynı zamanda elektrikli OMODA 5 modelinin satış tarihi konusunda da bir belirleme olduğu anlamına gelebilir. Türkiye’de OMODA markasıyla satış başladığında bu marka altında elektrikli SUV satışa sunulacaktır.

OMODA markasının Türkiye’de ne zaman tek başına satışa sunulacağı Emre Özpeynirci’nin X hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıktı: “Şu an Türkiye’de model olarak satılan Omoda’nın ise Chery’den ayrı marka olarak yılın son çeyreğinde lansmanının yapılması bekleniyor.”

JAECOO 7 TÜRKİYE SATIŞ TARİHİ BELLİ OLDU! Chery alt markası Jaecoo’yu o tarihte satışa çıkaracak!

Chery’nin tüm dünyadaki otomotiv pazarlarındaki araştırmaları sonucu üretime başladığı OMODA alt markası, içten yanmalı motora sahip OMODA 5 modelinin ardından şimdi de yüzde 100 elektrikli OMODA 5 EV modelini tanıtmaya başladı. Yeni modelin tasarım dilini değerlendiren OMODA 5 EV tasarımcısı Richard Koo, “Elektrikli modelimiz, tamamen yeni bir tasarım diline sahip. Doğadaki dinamik ışık ve yıldırımın gölgesinden ilham alan önceki ‘Art in Motion’ tasarım dilinin devamı niteliğinde” açıklamasını yapıyor.

Tamamen elektrikli bir model olan OMODA 5 EV, sportif “X” şeklindeki ön cephesiyle dikkat çekiyor. Ayrıca yeni modelde, LED gündüz aydınlatma şeritleri ve daha geniş krom kaplama şeritlerinin entegrasyonuyla farların şekli güncellenmiş durumda. Sis lambalarının yanı sıra jantların ve ön ve arka tamponların tasarımı da hava akış çizgilerin çekiciliğini vurgulamak üzere yenilenmiş. Bunun dışında krom şerit üzerine yatay olarak konumlandırılan daha büyük “OMODA” logosu da beğeni topluyor. Aracın arka kısmı daha yüksek bir tasarıma sahip. Önden arkaya doğru yükselen yapı genç ve sportif estetiğe uygun, son derece dinamik bir duruşu vurguluyor. OMODA 5 EV’nin arka tasarımı da arka aydınlatma grubuna entegre ince dikey şeritlerle güncel trendlere uygun şık ve sportif bir tarz ortaya koyuyor.

RENAULT DUSTER FİYATI BELLİ OLDU! Avrupa fiyatına göre Renault Duster kaç paraya satışa sunulur?

Araba Habercisi Dergisi ŞUBAT sayısında neler var?

2024 0 km otomobil pazarında yeni yıl yeni markaların yılı olacak.

BYD planları değiştirdi Türkiye’de hibrit satmaya hazırlanıyor. İşte BYD SEAL U PHEV.

Citroen C5 Aircross kompakt SUV iddiasını bu yeni hibrit ile artırdı!

JAECOO J7 yoldan çıkaracak. Chery’nin alt markası Jaecoo Türkiye’de satışa çıkmak için gün sayıyor.

Lexus LBX yollara çıkmaya hazırlanıyor! En ucuz Lexus olarak satışa sunulacak.

Ralli parkurlarından yollara çıktı! Karşınızda Toyota GR Yaris!

Bahar 2024 sayısında dolu dolu bir dergi için hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor.

2024 OMODA 5 EV Elektrikli.

2024 OMODA 5 EV Elektrikli

2024 OMODA 5 EV Elektrikli.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba