2020 Audi Q8 RS Tanıtıldı! Performansı İnanılmaz

Audi Q8 RS, Yeni Audi Q8 RS, 2020 Audi Q8 RS. Audi RS Q8 SUV olmasına rağmen performansın sınırlarını zorluyor. Araç 0-100 km/s hızlanmasını 4 saniyenin altında tamamlayan ilk Audi SUV olarak tarihe geçti. Bu inanılmaz gücün sağlayıcısı olan 600 beygirlik çift turbo V8 TFSI motoru, önümüzdeki yıldan itibaren tercih edilebilecek. Audi Q8 RS SUV Yorumları.

Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız.

[irp posts=”12616″ name=”Peugeot 2008’in Satışa Çıkmasına 10 Gün Kaldı!”]

Audi Q8 RS SUV Yorumları.

Bu çok yönlü SUV Coupe aracının içinde olağanüstü zekâ ve yaratıcılık vardır. Yeni RS Q8, teknolojik olarak en gelişmiş Audi özelliklerini içermektedir. Yeni araç geleneksel performans araçlarının tanımını değiştirerek SUV segmentine yeni bir soluk getiriyor.

Yeni Skoda Octavia Sadece Elektrikle 55 Km Gidecek!

Yeni Audi RS Q8, RS serisine özel havalı süspansiyon, dört tekerlekten çekiş sistemi, spor diferansiyel ve aktif rulo stabilizasyonu gibi etkileyici teknik özelliklere sahiptir.

Audi Q8 RS SUV Yorumları.

600 beygire ve 800 Nm tork gücüne sahip olan 4.0 litrelik V8 TFSI motor harikalar yaratıyor. 0-100 km/s hızlanmasını yalnızca 3.8 saniye gibi çok kısa bir sürede tamamlayan aracın 0-200 km/s hızlanması ise sadece 13.7 saniyedir. Aracın maksimum hızı elektronik olarak 250 km/s olarak sınırlandırılmıştır.

Audi Hibrit RS Modeli.

Yerli Otomobil Bursa’da Üretilecek 5 Ayrı model olacak.

Yeni RS Q8 aracındaki turbo V8 motoru, temel olarak 48 voltluk bir ana elektrik sistemi kullanan hafif bir hibrit sistemden yararlanmaktadır. Araç yavaşlama ve frenleme sırasında, 12 kW’a kadar gücü geri kazanabiliyor ve kompakt lityum iyon pilde saklayabiliyor.

Audi Q8 RS SUV Yorumları.

İsteğe bağlı olan elektromekanik aktif rulo stabilizasyonu (EAWS) hızlı viraj alındığı zaman vücudun sarsılmasını en aza indirir. Düz yolda sürüş sırasında dengeleyici birbirinden ayrılır, bu da düz olmayan yollarda vücut hareketini azaltarak konfor ve rahatlık sağlar.

Çarpıcı sekizgen ön panjuru, RS modeline özgü olan parlak siyah radyatör ızgarası ve parlak siyah petek ızgarası ile yeni Audi RS Q8 kendine güvenen ve karakterini ortaya koyan mükemmel bir tasarıma sahip.

Yeni RS Q8 aracının iç tasarımı bilinçli olarak sade bir tasarıma sahiptir. İnce gösterge paneli ve güçlü çizgiler aracın içindeyken ferahlık hissi verir. Kokpitin ana elemanı merkezde bulunan MMI dokunmatik ekranıdır. Audi sanal kokpit ve MMI ekranında bulunan özel RS ekranlar, lastik basıncı, tork çıkışı, sıcaklık, tur süreleri ve G kuvvetleri gibi konularda sürücüleri bilgilendirir. Vites değiştirme ekranı, devir sınırına ulaşıldığında sürücüden vites değiştirmesini ister. Yalnızca Vorsprung versiyonlarında bulunan baş üstü gösterge ekranı, yalnızca RS’ye özgü birkaç animasyon sunuyor.

Yeni Audi Q8 RS SUV.

Audi RS Q8, ayrıca genişlikten ödün vermeyen bir tasarım sunuyor. Araçta kayabilen üç kişilik koltuk standart olarak bulunmaktadır. Aracın arka koltukları katlandığı zaman aracın bagaj bölmesinin hacmi 1.755 litreye kadar çıkar.

Yeni RS Q8 en üst teknoloji bilgi-eğlence sistemi MMI navigasyon plus ile standart olarak geliyor. Navigasyon sistemi, sürücünün daha önceki rotalarını öğrenerek yollar için tavsiyede bulunabilir.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba