Volkswagen’in En Küçüğü up! GTI Modeliyle Geri Döndü!

Volkswagen up yorumları, Volkswagen up GTI, VW up, Volkswagen up GTI tanınıldı.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Geçtiğimiz yılda Volkswagen’in diğer modellerinden daha çok satan markanın en küçük otomobili, her zamankinden daha iyi olarak geri döndü. İngiltere’de yeni Volkswagen logosunu kullanan ilk model olacak. Ancak yeni VW up! GTI, şerit destekli çok işlevli bir kamera, hava yastıkları ve bir akıllı telefon şarj yuvası da dahil olmak üzere diğer modellere göre çok daha standart bir kit sunuyor.

Makyajlı Opel Astra Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Kısa bir aradan sonra eleştirmenler tarafından en çok beğenilen model olan Volkswagen up! GTI modeli geri dönüyor. up! GTI çok beğenilen ve karakteristik 115 beygirlik 1.0 litrelik üç silindirli turbo motorunu koruyor. 6 ileri manuel şanzımanı ile birlikte yeni GTI aracı 0-100 km/s hızlanmasını 8.8 saniyede tamamlıyor. Ayrıca geliştirilmiş olan tam elektrikli aracı 260 km’lik menzil sağlıyor.

Yeni GTI, 15 inçlik ‘Fortaleza’ alaşım jantlar, beş inçlik renkli kompozisyon ekranu, akıllı telefon navigasyon arayüzü ve DAB radyosu ile giriş seviyesi donatılmıştır.

Beyaz ve siyah versiyonları da satışa sunulmuş olup, siyah veya beyaz vurgulu 16 inçlik “La Boca” jantların yanı sıra boyalı olarak, ayna korumaları, tavan ve gösterge panelleri içeriyor. Beyaz ve siyah renkli modeller yalnızca 5 kapılı olan modellerde mevcuttur.

Cool Beats versiyonu, 15 inçlik “Radyal” alaşım jantlar, kırmızı veya siyah ayna korumaları ve Beats rozeti ile sunuluyor. İç kısımda ise özel Beats tasarımı bulunurken, aracın zemininde 300 watt güce sahip Beats marka subwoofer bulunmaktadır.

R-Line modelinde standart olarak 16 inçlik “Üçgen” siyah alaşım jantlar ve isteğe bağlı olarak 17 inçlik “Poligon” alaşım jantlar bulunurken, siyah boyalı tavan ve siyah kapı aynası korumaları sportif tarzı yansıtıyor. Ön sis farları şık R-Line tamponunda bulunurken R-Line rozeti stil paketini tamamlar. R-Line, yenilenmiş spor süspansiyonu ile standart modellerden daha çok alçalabiliyor. Bunlara ek olarak, yüksek kaliteye sahip R-Line elektrikli ayarlanabilir yan aynaların yanı sıra ısıtmalı ön koltuk gibi özelliklere ile yolculara bol konfor sağlıyor.

Editör Notu:

Bilindiği üzere VW up! Modeli Avrupa’da satılmasına rağmen, Türkiye’de satılmadı. Kuzeni diyebileceğimiz Skoda Citigo ise çok kısa bir süre satılmıştı. Peugeot 106 GTI modelinin ülkemizde zamanında ne kadar popüler olduğunu herkes bilir. Bu yüzden bu tipte küçük ama performansı yüksek arabaları seviyoruz. Henüz net bir açıklama yapılmasa da ülkemizde satılma ihtimali çok düşük gözüküyor. Umarız VW up! GTI ülkemizde de satılır.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba