BYD ATTO 3 modelinin satış tarihi belli oldu! BYD ATTO 3 en fazla 1.6 milyon TL fiyatla satışa sunulacak!

BYD ATTO 3 Fiyatları Kasım 2023
BYD ATTO 3 Fiyatları Kasım 2023

BYD Türkiye’de hangi modellerini satışa sunacak? En uygun fiyatlısı ve en karizmatiği ne zaman gelecek? BYD ATTO 3 modelinin satış tarihi belli oldu! BYD ATTO 3 en fazla 1.6 milyon TL fiyatla satışa sunulacak! BYD ATTO 3 Fiyatları Kasım 2023.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

2003 yılından başlayarak bugüne kadar gerçekleştirdiği 5 milyonun üzerinde satış adediyle elektrikli araç segmentinde lider konumda bulunan BYD, premium tasarımı ve yüksek kalite anlayışı ile benzerlerinden ayrılıyor. Marka, yüksek menzil, performans ve güvenliği bir arada sunan “Blade Batarya” teknolojisiyle de pazarda öncü rol oynayacak.

3 Kasım tarihinden itibaren C segmentindeki SUV modeli BYD ATTO 3 ile satışlarına başlayacak olan BYD Türkiye, 2024 yılının ilk çeyreğinde de BYD SEAL ve BYD HAN modellerini Türk kullanıcısıyla buluşturacak. Bununla birlikte BYD SEAL U, BYD TANG ve markanın şimdilik en uygun fiyatlı seçeneği olacak olan BYD DOLPHIN gibi markanın diğer modellerinin de gelecek yıl sunulması planlanıyor.

Şirket yöneticileri tarafından satışa sunulacak ilk model olan ATTO 3’ün yüzde 10 ÖTV diliminde olacağının dillendirilmesi de önemli bir etken. Bu onun en fazla 1.6 milyon TL olacağını gösteriyor. Bundan daha uygun bir fiyat açıklamalarını bekliyorum. Ancak bu fiyat kurdaki hareketler sonrası çok kısa bir süre için geçerli olabilir ve fiyatı yüzde 40 ÖTV dilimine yükselmesiyle 2.1 milyon TL’ye hızlı çıkabilir.

BYD ATTO 3 TEKNİK ÖZELLİKLER

Menzil 420 km

0-100 km/s hızlanma 7,3 sn

Son hız 160 km/s

Güç 150 kW (200 HP)

Tüketim 15.6 kWh/100 km

Çekiş Önden çekiş

Bagaj hacmi 555/1338 lt

Euro NCAP 5 Yıldız

300 bin TL’ye 0 km araba satılır mı? Peugeot’dan yeni rekor hedefi! Yeni Ford Transit Custom kaç para?

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

BYD ATTO 3 Fiyatları Kasım 2023.

BYD ATTO 3 Fiyatları Kasım 2023

BYD ATTO 3 Fiyatları Kasım 2023.

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba