Hafif Ticari Araçların Euro NCAP Çarpışma Testlerinden Kaç Yıldız Aldığını Biliyor Musunuz?

Hafif Ticari Arac EuroNCAP
Hafif Ticari Arac EuroNCAP

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Çarpışma Testleri. Hafif Ticari Araçların Euro NCAP Çarpışma Testlerinden Kaç Puan Aldığını Biliyor Musunuz? Hafif Ticari Arac Euro NCAP.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Euro NCAP tüketicilere, onların ailelerine ve işletmelere araçları daha kolay karşılaştırabilmeleri ve ihtiyaçları açısından en güvenli tercihi belirleyebilmeleri için beş yıldız güvenlik derecelendirme sistemini oluşturmuştur.

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Hafif Ticari Araçların Euro NCAP Çarpışma Testi Sonuçları Nasıl?

Hafif Ticari Araç Satış Rakamları Neden Düşüyor?

Hafif ticari araçların sonuçları hakkında hemen hemen hepimizde bir kafa karışıklığı olduğunu gördüm. Durum böyle olunca bir haber hazırlamaya karar verdim.

İşte Volkswagen Caddy

PSA Grubu ve Toyota (Peugeot Rifter, Citroen Berlingo, Opel Combo, Toyota Proace City ortak platform araçlar)

Fiat Doblo

Mercedes Citan – Renault Kangoo

Euro NCAP Çarşışma Testi Sonuçları Videosu

Euro NCAP Yıldızları Nasıl Okunmalıdır?

Güvenlik derecelendirmesi Euro NCAP tarafından tasarlanmış ve gerçekleştirilmiş bir dizi araç testinin sonuçlarına göre belirlenir. Bu testler basite indirgenmiş bir şekilde araçtaki yolcularına veya diğer yol kullanıcılarının yaralanabileceği ya da ölebileceği gerçek hayatta karşılaşılabilecek önemli kazaları temsil etmektedir.

Euro NCAP Daha Fazla Yıldız Daha İyi

Yıldızların sayısı arabanın Euro NCAP testlerinde ne kadar başarılı olduğunun göstergesidir ama aynı zamanda araç üreticisinin her pazar için sunduğu güvenlik ekipmanlarından da etkilenmektedir. Bu yüzden yıldız sayısının yüksek olması sadece sonuçların iyi olduğunu değil aynı zamanda test edilen modeldeki güvenlik ekipmanlarının Avrupa’daki tüm tüketicilere sunulduğunu da gösterir.
Yıldız derecelendirmesi yasal zorunlulukların dışındadır ve tüm yeni araçların Euro NCAP testlerine girmesi zorunlu değildir.

Araba Habercisi Dergisi

Hafif Ticari Arac Euro NCAP

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba