Mercedes Online Bugün Resmen Başladı! İşte Mercedes Benz Türkiye yönetiminin açıklaması!

Mercedes Online 15 Mayıs 2023
Mercedes Online 15 Mayıs 2023

Mercedes Online Bugün Resmen Başladı! İşte Mercedes Benz Türkiye yönetiminin açıklaması! Mercedes Online 15 Mayıs 2023.

YOUTUBE KANALIM

Mercedes-Benz, müşterilerine yepyeni bir satış deneyimi sunmaya başladı. Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar için Yeni Satış Modeli’nde araç stok durumu şeffaf biçimde takip edilebilecek ve sipariş süreci ister bugün devreye alınan Online Store’da, ister acenteler üzerinden başlatılabilecek. Mercedes-Benz bayileri acentelere dönüşerek, satın alma ihtiyaçlarının analizinde ve sürecin her aşamasındaki destekleriyle, müşteri deneyiminin gerek online gerekse de fiziksel alanlarda geliştirilmesinde anahtar rol oynayacak. Ülke genelinde araç modellerinde geçerli tek fiyat uygulanacak, farklı lokasyonlardan fiyat karşılaştırması süreci ortadan kalkacak. Bugünden itibaren araç satış sözleşmeleri ve faturalandırma doğrudan Mercedes-Benz Otomotiv üzerinden gerçekleştirilecek.

Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan: “Yeni Satış Modelimiz ile en iyi müşteri deneyimini sunma sözümüzü ileri taşıyoruz” açıklamasını yapıyor. Şükrü Bekdikhan sözlerine şöyle devam etti: “Yeni Satış Modeli ile inovasyon, şeffaflık ve çok daha hızlı bir iletişim imkânı sunması sayesinde müşterilerimizle olan bağımızı daha da güçlendireceğiz. Bu heyecan verici dönüşümü birlikte tasarladığımız acentelerimiz, benzersiz müşteri deneyimini ileri taşımak için uzun yıllara dayanan uzmanlıkları ve deneyimleriyle fark yaratmaya devam edecekler.”

2023 model Toyota Corolla Cross Mayıs fiyat listesi nasıl? Hibrit Kompakt SUV Corolla kaç para?

Kaç tane araç ürettik?

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) 2023 yılının ilk 4 aylık dönemine ilişkin verileri açıkladı. Geçen yılın aynı dönemine göre toplam üretim yüzde 17 artarak 479 bin 330 adet olarak gerçekleşti. Geçen yılın ilk 4 aylık dönemine göre yüzde 29 artış sağlayan otomobil üretimi ise 295 bin 688 adede ulaştı. Traktör üretimiyle birlikte toplam üretim ise 499 bin 927 adede yükseldi. Ticari araç grubunda, yılın ilk 4 ayında üretim yüzde 2, ağır ticari araç grubunda yüzde 18 artarken, hafif ticari araç grubunda geçen yıla paralel gerçekleşti. Yılın ilk 4 ayında, bir önceki yılın aynı dönemine göre, toplam otomotiv ihracatı adet bazında yüzde 9 oranında artarken, otomobil ihracatındaki artış yüzde 22 olarak gerçekleşti. Bu dönemde, toplam ihracat 329 bin 240 adet, otomobil ihracatı ise 205 bin 398 adet düzeyinde gerçekleşti. 2023’ün 4 aylık döneminde toplam pazar, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 57 artarak 350 bin 78 adetten kapandı. Bu dönemde, otomobil pazarı da yüzde 56’lık artış sağladı ve 252 bin 819 adede ulaştı.

0 km araba kampanyaları açıklanmaya devam ediyor! Peugeot’nun Mayıs 2023 kampanyası nasıl?

Nissan Deprem Yardımı 40 milyon TL

Nissan Türkiye’nin deprem yardımları 40 milyon TL’yi aştı. Nissan’ın Mart ayında başlattığı kampanyada şu ana kadar 17.320.000 TL’lik fon deprem bölgesine aktarılırken, toplam yardım tutarı da 40 milyon lirayı geçti. Bağış kampanyası Mayıs ayında da devam ediyor.

Chery satışları Ne kadar arttı?

Chery Group nisan ayında, yıllık bazda yüzde 128’lik etkileyici bir büyüme kaydederek, pek çok pazarın üzerinde bir büyüme hızı yakaladı. Chery Group ayrıca Ocak-Nisan 2023 dönemi kümülatif satış adetlerinde yıllık yüzde 60,4 artışa imza atarak 457 bin 48 adet araç satışı gerçekleştirdi.

TOKKDER’den 2023 raporu geldi!

Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği (TOKKDER), 2023 yılının ilk çeyreğine ilişkin raporunu açıkladı. Araç kiralama sektörü 2023 yılının ilk çeyreğinde 10 milyar 400 milyon TL’lik yatırım yaparak 13 bin 500 adet aracı filosuna kattı.

Mercedes Online 15 Mayıs 2023.

Mercedes Online 15 Mayıs 2023
Mercedes Online 15 Mayıs 2023

 

Mercedes Online 15 Mayıs 2023.

Araba Habercisi Nisan Mayıs 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan Mayıs 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 50. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 50. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 50. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Mercedes Online 15 Mayıs 2023.

NİSAN MAYIS SAYISINI ÜCRETSİZ İNDİR

Mercedes Online 15 Mayıs 2023.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba