İki motorlu MG4 Türkiye’de satışa sunuldu! 435 HP / 600 Nm tork üretiyor performansıyla şov yapıyor!

MG4 Electric XPOWER Fiyat Listesi
MG4 Electric XPOWER Fiyat Listesi

İki motorlu MG4 Türkiye’de satışa sunuldu! 435 HP güç 600 Nm tork üretiyor performansıyla şov yapıyor! MG4 Electric XPOWER Fiyat Listesi.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

MG’nin ürettiği en hızlı seri üretim otomobil olan MG4 Electric XPOWER Türkiye’ye geldi. Doğan Trend Otomotiv temsilciliğinde, 2.299.000 TL fiyatıyla satılmaya başlanan MG4 XPOWER, heyecan verici yeni çift elektrikli motoru, 320 kW-435 HP güç ve 600 Nm tork değerleri ile ülkemizdeki en hızlı elektrikli otomobiller listesine eklendi. 0-100 km/s hızlanmasını 3.8 saniyede tamamlayan elektrikli model, mevcut MG4’ün karakteristik yapısını 4×4 sürüş dinamiği ile birleştiriyor.

Nisan-Eylül 2023 arasında 1.545 adet satışla Türkiye’de de dikkat çeken MG4 Electric, yeni versiyonuyla otomotiv pazarındaki önemli bir boşluğu dolduruyor. Yarış otomobilleri ile ün yapan MG’nin yüksek performanslı otomobil pazarına merakla beklenen dönüşünü simgeleyen MG4 XPOWER, pek çok özelliğiyle yeni bir kilometre taşı oluyor. Geleneksel ve gürültülü yüksek performanslı modellere çevre dostu ve sessiz bir sürüş alternatifi oluşturan MG4 Electric XPOWER, yüksek performans arayışı içinde olan kullanıcılara hitap ediyor. XPOWER ayrıca ödüllü MG4 ailesinin modern teknoloji ve donanım özelliklerinin yanı sıra EuroNCAP’ten aldığı 5 yıldız sayesinde hız tutkusunu en güvenli haliyle sunuyor.

Peugeot 3008 Ekim 2023 Fiyat Listesi Nasıl? 0 km Peugeot 3008 modelinin kampanyasında neler var?

Araba Habercisi Eylül – Ekim 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül – Ekim 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

MG4 Electric XPOWER Fiyat Listesi.

MG4 Electric XPOWER Fiyat Listesi

MG4 Electric XPOWER Fiyat Listesi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba