0 km otomobil pazarında her şey değişiyor! Toyota Türkiye Ekim ayına dev kampanyayla başladı!

Otomotiv Gazete Sayfaları 2 Ekim 2023.
Otomotiv Gazete Sayfaları 2 Ekim 2023.

0 km otomobil pazarında her şey değişiyor! Toyota Türkiye Ekim ayına dev kampanyayla başladı! Otomotiv Gazete Sayfaları 2 Ekim 2023.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Sıfır kilometre otomobil pazarında her şey değişiyor. Özellikle Çinli markaların gelmesiyle birlikte tüm kurallar yeniden yazılıyor. Önce MG’nin Türkiye’de satışa sunulması, sonrasında Tesla’nın gelmesi, Yerli Otomobil TOGG modellerini yollarda görmeye başlamamız derken BYD’de en sonunda geldi. Bu markaların arasına yenileri de eklenecek. BYD’nin Türkiye’ye gelmesi elektrikli otomobil pazarında da rekabetin artık çok daha sert olmasına neden olacak. 2003 yılından başlayarak bugüne kadar gerçekleştirdiği 5 milyonun üzerinde satış adediyle elektrikli araç segmentinde lider konumda bulunan BYD, premium tasarımı ve yüksek kalite anlayışı ile dikkat çekiyor. BYD, “Blade Batarya” teknolojisiyle öncü rol oynayacak.

Kasım ayında C segmentindeki SUV modeli BYD ATTO 3 ile satışlarına başlayacak olan BYD Türkiye, 2024 yılının ilk çeyreğinde de tasarım ödüllü karizmatik modeller BYD SEAL ve BYD HAN modellerini Türk kullanıcısıyla buluşturacak. Bununla birlikte BYD SEAL U, BYD TANG ve markanın şimdilik en uygun fiyatlı seçeneği olacak olan BYD DOLPHIN gibi markanın diğer modellerinin de gelecek yıl sunulması planlanıyor. ALJ Türkiye Başkanı ve CEO’su Ali Haydar Bozkurt, ALJ Türkiye olarak bir lider markayı daha Türkiye’ye kazandırmaktan mutlu olduklarını belirterek, otomotiv sektöründeki deneyimlerimiz ve itibarımız, BYD markasının da Türkiye pazarında önemli bir konuma sahip olmasına büyük katkı sağlayacak diyor.

Toyota Türkiye yeni CHR modelini Test Sürüşlerine açtı! Yeni Toyota CHR Ne Zaman Satılmaya Başlar?

0 KM KAMPANYA TOYOTA BAŞLADI

0 km otomobil pazarında Ekim ayının gelmesiyle birlikte iddialı kampanyalar da açıklanmaya başladı. Yerli Üretim Toyota Corolla Sedan modelinde 180 bin TL indirim ya da 250 bin TL, 12 Ay, %0 faiz kampanyası açıklandı. Yerli Üretim bir diğer model olan Toyota CHR için 120.000 TL indirim veya 250.000 TL, 12 ay %0 faiz fırsatı açıklamasıyla bu model için düzenlenen kampanya da duyuruldu. Eylül ayında indirim, takas desteği, kredi kampanyası gibi seçenekler sunan markaların Ekim ayında da bu tip kampanyalara devam edeceğini düşünüyorum. Bunların yanına yeni markalar da eklenecektir. 0 km otomobil pazarında Ekim ayında neler olacak hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Bu kampanyaların neden düzenlenmeye başladığının cevabını sanırım hepimiz biliyoruz: “Bulunurluk arttı ve satışlar düşüyor.” 2023 yılının bundan önce yaşadığımız dönemiyle tamamen zıt olan günler başladı.

Yeni Skoda Kodiaq modelinin tanıtımına sadece günler kaldı! Skoda yeni Kodiaq’ın çizimlerini paylaştı!

Otomotiv Gazete Sayfaları 2 Ekim 2023.

Yenilenen Corsa bu ay satılacak!

Opel’in 1982’den günümüze aralıksız ürettiği B hatchback modeli Corsa, yeni tasarımı ve donanım özellikleriyle Ekim ayı itibarıyla Türkiye pazarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Opel Vizör’ünü ve Opel’in yeniden tasarlanan “Şimşek” logosunu tek bir ögede birleştiriyor.

Yanıltıcı ilanlar sitenin sorumluluğu

1 Kasım tarihinden itibaren yanıltıcı ilanlar sadece bu ilanı yayınlayanları değil ilanı yayınların siteleri de kapsayacak. Yanıltıcı ilan verilmesi halinde 100 bin lira idari para cezası uygulanacak. Bu uygulamayla birlikte sitelerin sorumluluğu artırılmış olacak.

Hyundai Ioniq 6 ve sürpriz fiyatı

Hyundai’nin IONIQ markası altında sunduğu ikinci model IONIQ 6, Türkiye’de satışa sunuldu. IONIQ 6 Fiyatları; Progressive Standart Menzil 111 kW 1.640.000 TL, Progressive Uzun Menzil 239 kW 2.775.000 TL olarak açıklandı. 1.6 milyon iyi yorumları yapıldı.

Otomotiv Gazete Sayfaları 2 Ekim 2023.

Otomotiv Gazete Sayfaları 2 Ekim 2023

Otomotiv Gazete Sayfaları 2 Ekim 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba