Kadınlar otomotiv markalarına şüphe duyuyor!

Y kuşağı markalara güveniyor, X kuşağı markalara güvenmiyor, otomotiv güven araştırması. Yapılan bir araştırmaya göre, 18-34 yaşındaki otomobil alıcıları eski nesillere göre motor endüstrisine daha çok güveniyorlar. Eski nesil alıcıların otomobil endüstrisinin niyetleri, şeffaflığı ve güvenilirliği hakkında olumsuz tavır sergilemelerine rağmen yeni jenerasyon, otomotiv markalarının tüketici çıkarlarının ve toplumsal çıkarların ilk sırada olduğuna inanıyorlar. Otomotiv markaları araştırması 2019 sonuçları.

Yeni Seat Leon Ocak’ta tanıtılıyor! Videolu

Araba Habercisi Dergisi

Youtube Kanalımız

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Bir otomobil markasının sosyal vicdanı genç alıcılar için çok daha önemli. Genç alıcıların %37’si sektörün güvenilir olduğunu düşündüklerini söylediler. Bu araştırmada gençlerin %27’si ve yaşlı alıcıların %15’i karşılaştırılırken yaşlı alıcıların %36’sı otomotiv markalarını art niyetli olarak görüyor.

Kadınlar otomotiv markalarına şüphe duyuyor.

Yeni Volkswagen Golf çarpışma testi yapıldı

Genellikle, kadın alıcılar otomobil endüstrisine erkeklerden çok daha fazla şüphe ile yaklaşıyorlar. Kadın alıcıların yalnızca %26’sı otomobil endüstrisine güveniyor. Araştırmaya göre otomobil markalarının, kadın otomobil alıcılarının güvenini kazanmak için çok çalışmaları gerekebilir.

Alıcılar için hangi hamlenin güven kazandıracağını belirlemek için, yapılan araştırmada temel faktöre odaklanıldı. Bunlar; Bütünlük, şeffaflık, gerçeklik, sosyal vicdan ve güvenilirlik. Genel olarak öncelik sıralaması şu şekilde yapıldı. Bütünlük en önemli olarak birinci sıraya konuldu, ardından güvenilirlik, şeffaflık ve gerçeklik olarak sıralandı.

Genç alıcıların otomotiv sektörüne güveni yüksek!

Araştırmayı gerçekleştiren kurumun yetkilisi yaptığı açıklamada, ‘Otomobil endüstrisi için en iyi haber, genç alıcıların sektöre olan güvenidir. Üreticilerin elektrifikasyona yönelmesi ve otomobil üretirken daha çevreci bir tutum sergilemesi, kuşkusuz bu güveni sağlamada büyük rol oynamaktadır’ dedi.

Otomotiv markaları araştırması 2019 sonuçları.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba