Suzuki Swift Extreme Konseptiyle Dikkat Çekici!

Yeni Suzuki Swift Extreme, 2020 Suzuki Swift Extreme, Suzuki Kopsept Swift, Suzuki Swift konsept. Dört çekeri ve unutulmaz ralli performanslarıyla gönlümüzdeki yeri farklı olan Suzuki Swift’in özel bir konsept versiyonu tanıtıldı. Suzuki Swift Extreme konsept versiyonu Tayland Otomobil Fuarı’nda boy gösterdi. Oldukça şık detaylara sahip olan Suzuki Swift Extreme kaslı yapısıyla da boyundan büyük işlerin modeli olduğunun sinyallerini veriyor. Suzuki Swift Extreme Konsept Tanıtıldı.

Araba Habercisi Dergisi

Youtube Kanalımız

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

2020 Ford Puma Euro NCAP Testine Çıktı!

Suzuki Swift, Extreme versiyonu için tamamen yenilenmiş bir tampon tasarımı sunuyor. Ön ve arkada tamponlarda yer alan kaslı yapı ve yan profilde de devam ediyor. Siyah karbon detaylar modelin sportif yapısını öne çıkarıyor. Arka tasarımda yer alan çift spoiler tasarımı da ralli geçmişine gönderme yapıyor.

Yeni Seat Leon Ocak’ta tanıtılıyor! Videolu

Suzuki’nin konsept modelleri arasına giren Suzuki Swift Extreme için herhangi bir teknik detay açıklanmaması da geçtiğimiz yıllardan alıştığımız üzere Suzuki’nin bu modeli de sadece fuara özel şov amaçlı çıkardığını gösteriyor. Her ne kadar yollarda göremeyecek olsak da modifiye tutkunları için güzel bir fikir vermesi açısından önemli bir model olarak öne çıkıyor.

Yeni Volkswagen Golf çarpışma testi yapıldı

Suzuki’nin fuarda alacağı tepkilere göre belki de güçlü bir motor seçeneğiyle Swift’i ‘hot hatch’ kategorisindeki bir model olması sürpriz olmayacaktır. Özellikle B sınıfında hiçbir markada yer almayan dört çeker özelliğine sahip olan Suzuki Swift güçlü bir motor ve dört çeker özelliğiyle önemli bir avantaja sahip olacaktır. Umarız ki Suzuki yetkilileri bu cesur kararı alıp heyecanı gittikçe düşen B sınıfına dinamizm getirir.

Suzuki Swift Extreme Konsept Tanıtıldı.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba