Ticari Araç Fuarı’nda yeni Peugeot Partner 2019 Yılının Uluslararası Van Modeli ödülünü aldı!

Peugeot Partner Yılın Vanı Seçildi
Peugeot Partner Yılın Vanı Seçildi

Peugeot ticari araç modellerinde tüm model gamını yenilerken ödüller de alıyor. Ticari Araç Fuarı’nda yeni Peugeot Partner, 2019 Yılının Uluslararası Van Modeli ödülünü aldı. Peugeot Partner Yılın Vanı Seçildi

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Araba Testleri, Otomobil Testleri, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Peugeot Ticari Araç, Peugeot Partner Ödül, Peugeot Rifter Ödül, Peugeot Test

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Partner’in Van versiyonlarında iki model bulunmakta. Bunlardan ilki uzatılmış şasiye sahip olan Peugeot Partner BlueHDi 100 Manual 950 Professional. 4.4 metreküplük yükleme alanına sahip model 954 kilogramlık da taşıma kapasitesine sahip olarak göze çarpıyor. Diğer versiyonu ise standart uzunlukta olan Partner BlueHDi 100 modeli. Standart olarak sunduğu donanım seviyesiyle de göz dolduran Partner, klima, arka park sensörleri, hız sabitleyici, elektronik el freni, otomatik camlar ve elektrikli açılıp kapanabilen yan aynaları sunuyor. 8 inçlik dokunmatik multimedya ekranıyla birlikte Apple CarPlay, Android Auto ve Mirrorlink kullanımını sunuyor.

[irp posts=”4488″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs Sayısı Turkcell Dergilik’te! İndirme Linki Haberde!”]

Peugeot 2023 yılına kadar tüm modellerinde elektrikli seçenekleri de sunma stratejisi kapsamında ticari modeli olan Boxer’ın elektrikli versiyonunu tanıttı. Boxer’ın elektrikli modelleri Peugeot’un İtalya’daki fabrikasında üretilecek.

Boxer Panel Van donanımları da sınıfında oldukça dolu olarak dikkat çekiyor. Klima, hız sabitleyici, geri vites uyarıcısı, dokunmatik navigasyon ekranı ve Bluetooth donanımları standart olarak sunuluyor. Boxer Panel Van 335 L3 H2 BlueHDi 130 Professional, 13 metreküplük bir yükleme hacmi ve 1.525 kilogramlık da taşıma kapasitesi sunuyor.

3 yıl önce tanıttığı Expert modeliyle de göz dolduran Peugeot, geçtiğimiz yılın ilk çeyreğine göre bu yıl satışlarını %156 artırdı. Expert Professional standart uzunluktaki modeli BlueHDi 120 motorunu kullanıyor. Start stop teknolojisini de kullanan model oldukça verimli bir yakıt tüketimi sunuyor. Peugeot’un Moduwork adını verdiği ayarlanabilir arka koltukları sayesinde de ihtiyaca bağlı olarak taşıma alanının genişleme imkanı sunuluyor. 7 inçlik kapasitif renkli dokunmatik ekrana sahip olan model Bluetooth ve MirrorLink teknolojilerini standart olarak sunuyor. Ayrıca standart olarak alarm, kabin ve yükleme alanını ayrı ayrı kilitleme sistemi, otomatik farlar ve otomatik silecekleri sunuyor.

Peugeot Van Türkiye Satış Fiyatları

Peugeot Van modellerinin ülkemizdeki satış fiyatları da açıklandı;

Peugeot Partner Van : 93.500 TL

Peugeot Expert Van : Henüz satışa sunulmadı. Ancak 8+1 kişilik Traveller versiyonunun başlangıç fiyatı 187.866 TL

Peugeot Boxer Van : 117.907 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

[irp posts=”3751″ name=”Youtube MSE Medya Kanalında Mercedes CLS 400d Testim Yayında! Abone Ol Kaçırma!”]

Peugeot Partner Yılın Vanı Seçildi

Araba Habercisi Dergisi

Murat Tosun Mercedes CLS 400d’yi test etti!

https://www.youtube.com/watch?v=GnyI9fI-EOY&t=

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba