Neden TOGG satın alınamıyor? TOGG modeli satın almak için ne zamana kadar beklemek gerekiyor?

TOGG T10X ön siparişle satıldı
TOGG T10X ön siparişle satıldı

Neden TOGG satın alınamıyor? TOGG modeli satın almak için ne zamana kadar beklemek gerekiyor? TOGG T10X ön siparişle satıldı.

EN UCUZ SUV YAKINDA GELİYOR

Neden TOGG modeli satın alınamıyor? Bu konunun cevabı aslında aylar öncesinden belliydi.

TOGG T10X modeline sahip olmak için bir çekiliş yapıldı ve bu çekiliş sonucunda 20 bin kişilik liste belirlendi. 2023 yılında üretilecek ve satılacak olan 28 bin TOGG modelinden 20 bin tanesinin sahipleri bu şekilde belirlenmiş oldu. Bu nedenle bugün online satıştan TOGG modeli satın almak isteseniz bile satın alamayacaksınız.

Belki satın almaktan vazgeçenler olur diye düşünüyorsanız 20 bin kişi de yedek listede yer alıyor. 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecekler. Yani uzun bir süre üretilecek olan TOGG modellerinin sahipleri belirlenmiş durumda. Bu konuda yeni gelişmeler oldukça buradan yazacağım.

Bu arada uygun fiyatlı, kısa menzilli Togg modelinin teslimatları Temmuz ayından itibaren başlayacak. Günümüzde sahiplerine teslim edilmeye başlayan Togg modelleri uzun menzilli ve fiyatı daha yüksek olan seçenek.

Peki 2023 yılı için satılacağı açıklanan 28 bin TOGG modelinden geriye kalan 8 bin adeti ne zaman satılacak? Geriye kalan otomobiller 29 Ekim 2023 tarihinde T10X özel seri ile birlikte satışa sunulacak. Satışa sunulacak bu yerli otomobil kompakt SUV versiyonu son derece iddialı verilere sahip. 435 PS güç üreten motor seçeneğinin yer aldığı araç dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte satışa sunuluyor. Çift elektrik motorunun görev yaptığı Togg T10X 700 Nm tork üretirken, 100 km/s hıza 4.8 saniyede ulaşıyor. Açıklanan bu verilerle ailenin en iddialı üyesi olacak olan 4×4 seçenek 500 kilometrenin üzerinde bir menzil de sunacak.

Yılın ikinci yarısında sunulacak yepyeni arabalar hangileri? Aralarında fiyatı 500 bin TL olacaklar da var!

Araba Habercisi Nisan Mayıs 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan Mayıs 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 50. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 50. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 50. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

TOGG T10X ön siparişle satıldı.

TOGG T10X ön siparişle satıldı

TOGG T10X ön siparişle satıldı.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba