Avrupa Aklı Toyota Türkiye’den Alacak!

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, yeni teknoloji yarışında sektöre yaratıcı çözümler sunabilmek adına Üretim Mühendisliği ve Sistem Geliştirme Merkezi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan AR-GE onayı aldı. Bu merkezde gerçekleştirilecek çalışmalarla Toyota Otomotiv Sanayi, Avrupa’daki Toyota Fabrikalarına akıllı sistemler ihraç edecek. Toyota Türkiye ARGE Onayı Aldı.

Araba Habercisi Dergisi

Youtube Kanalımız

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Toyota Türkiye bu merkezde, Endüstri 4.0, IoT, görüntü işleme ve otomasyon sistemleri gibi konularda çalışmalar yapılacak.

Seat Leon 2020 28 Ocak’ta Tanıtılacak!

Ocak 2019’dan bu yana faal durumda olan birim için açıklamalarda bulunan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye CEO’su Toshihiko Kudo; “Teknolojik üretim prosesleri, nitelikli iş gücü, güçlü Ar-Ge altyapısı ve başarılı ihracat performansıyla Türkiye ekonomisine ve sanayisine verdiğimiz katkıyı her geçen gün daha ileriye taşıyoruz. Ar-ge ve Know-How konusunda sektörümüzde öncü olmak en önemli hedeflerimizin başında geliyor.

İşte bu yıl satışa sunulacak 25 yeni otomobil!

Ocak 2019’dan bu yana faal durumda olan ve geçtiğimiz ay Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan AR-GE onayı alan merkezimizde üretim proseslerinin kalbi ve beyni niteliğinde olan akıllı sistemleri Türkiye’de geliştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Sakarya’daki üretim tesislerinde geliştireceğimiz bu akıllı sistemleri Avrupa’daki diğer Toyota fabrikalarına ihraç etmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Toyota Türkiye ARGE Onayı Aldı.

Aracınızı Muayeneye Götürmeden Önce Bunlara Dikkat!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba