Yeni Jaguar I-Pace Tüketim Uygulaması Çığır Açıyor.

Yeni Jaguar I-Pace, 2020 Jaguar I-Pace, Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE aracına sahip olmak tasarrufa ve kullanıma odaklanan yeni özellikleri ile artık eskisinden daha da kolay. Jaguar, yeni tasarladığı çevrimiçi menzil hesap makinesini ve Go I-PACE uygulamasını tanıttı. Jaguar Go IPace Tüketim Uygulaması.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Jaguar’ın yeni çevrimiçi menzil hesaplayıcısı, sürücülere tekerlek boyutu, sıcaklık ve aracın diğer özelliklerinin 470 km’lik menzil üzerindeki etkileri hakkında bilgi veriyor.

Volkswagen Polo Sedan Kaç Para? Özellikleri Neler?

Yeni Jaguar GO I-PACE uygulaması kullanıcıların günlük kullanımlarını analiz ederek, sürücülerin I-PACE uygulamasını hayatlarına nasıl entegre edeceklerini öğrenmelerine yardımcı olur. Uygulama, potansiyel maliyet tasarruflarını, yolculuk başına pilin ne kadar kullanıldığını ve akıllı telefonda bulunan konum hizmetlerini kullanarak bireysel yolculuk verilerini izliyor. Gereken mesafeyi sağlamak için gereken pil kapasitesini hesaplar.

BMW 3 Serisi’nin Başarılı Tarihine Yolculuk Yapalım mı?

Jaguar Go IPace Tüketim Uygulaması.

Jaguar’ın I-PACE uygulamasından çıkan veriler, İngiltere’de Jaguar sahiplerinin %87’si bundan önceki nesillerde haftalık iki kere depo doldurmaları gerekiyordu şimdi ise %52’sinin haftada bir kez şarj edilmesi yetiyor.

Toyota Corolla Hibrit Mi? Honda Civic Dizel Otomatik mi?

Jaguar 35 bin aracın bilgileri ile tüketimi düşürüyor.

Yaklaşık 35.000 aracın verileri ile elde edilmiş olan bir diğer bilgi ise, ortalama bir sürücünün haftada 347 km/s hıza ulaştığı ve ortalama yolculuk uzunluklarının ise 13 km olduğu şeklindedir. Evde Jaguar markasının onayladığı bir AC kutusu bulunurken, sürücüler 10 saat içinde %80’e kadar şarj dolumu sağlayabilirler. Araç şarja takıldığında sürücüler, daha tasarruflu olması açısından aracın hangi saatler içerisinde şarj olmasını istediklerini seçebilirler.

Elektrikli Rivian SUV Eylül’de Satışa sunuluyor

Jaguar ve Land Rover’ın Dijital Yenilikler Şefi olan Joanna Hewitt yaptığı açıklamada, ‘Go I-PACE uygulaması, elektrikli araçların sürücülere nasıl fayda sağlayacağını, özellikle de menzilin yolculuk üzerindeki etkilerini göstermek için tasarlanmıştır. Şimdiye kadar elde ettiğimiz verilere bakarsak, I-PACE’ın sadece düşük maliyetli olduğunu değil, aynı zamanda son derece kullanışlı olduğunu anlıyoruz’ dedi.

I-PACE şarja takıldığında, araç kullanılmadan önce menzili en üst düzeye çıkarmak amacıyla pilin sıcaklığını otomatik olarak ayarlayan bir sistem de dahil olmak üzere bir dizi akıllı sisteme sahiptir.

Jaguar Go IPace Tüketim Uygulaması.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba