Volkswagen Golf 8 Ne Zaman Türkiye’de Satılacak?

Golf 8, Yeni Golf, 2020 Golf, Volkswagen Golf 8 Ne Zaman Türkiye’de? Volkswagen Golf 8 Ne Zaman Satılacak? Volkswagen Golf 8 Özellikleri Neler? Volkswagen Golf 8 Ne Zaman Geliyor? Volkswagen Golf 8 Fiyatları.

Araba Dergisi, Araba Testi, Otomobil Testi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Volkswagen Golf 8 Almanya Fiyatı Açıklandı!

2020 Opel Corsa Satış Tarihi Resmen Açıklandı!

Volkswagen Golf 8’in Almanya fiyatı açıklandı. 1.5 litre benzinli 130 ve 150 HP, 2.0 lt TDI dizel 115 ve 150 HP seçenekleri ile satılacak. Volkswagen Golf 8’in Almanya fiyatı 27.510 Euro’dan başlıyor. 150 beygir dizel motor seçeneğiyle Volkswagen Golf 8’in fiyatı 33.840 Euro.

Volkswagen Golf 8 iddialı bir şekilde satışa çıkacağı günü bekliyor. Avrupa ülkelerinde Aralık ayı ortalarında satışa çıkması bekleniyor. Yeni Volkswagen Golf Türkiye’de 2020 yılının ikinci yarısında satışa sunulacak. Belki de Doğuş Otomotiv Yetkilileri eline daha çabuk tutar ama şimdilik planlanan Haziran 2020’den sonra satışa sunulması.

Pickup 2019 Satış Rakamları Nasıl Oluştu?

,

Volkswagen Golf 8 Elektrikli 60 Kilometre Gidecek!

Hyundai CES 2020’de Uçan Araçlarını Tanıttı!

Yeni Golf ile birlikte Volkswagen hibrit atağına başlıyor. Yeni Golf’ün en az beş farklı hibrit versiyonu olması bekleniyor. Son nesil TSI motoruyla beraber çalışacak olan 48V elektrik teknolojisi melez bir hibrit sistem ortaya çıkardı. Golf’ün hibrit sisteminin adı eTSI olacak. eTSI hibrit motorları WLTP standartlarına göre %10 daha verimli olacağı belirtiliyor. VW, yeni nesil Golf’de sunacağı eTSI hibrit motorlarda üç farklı güç seçeneğine sahip olacak. Bunlar, 110 beygir, 130 beygir ve 150 beygir olacak. Ayrıca plug-in hibrit seçeneği de sunacak olan VW, 204 beygir ve 245 beygirlik iki farklı sportif seçenek de sunacak. Plug-in hibrit Golf’lerde 13 kWh’lık lityum ion batarya sayesinde yeni Golf hiç yakıt harcamadan sadece elektrikli 60 kilometre menzile sahip olacak.

Benzinli motor seçeneklerinde ise 90 ve 110 beygirlik, dizel motorlarda ise 115, 130 ve 150 beygirlik versiyonlar sunacak. Özellikle dizel motorlarda yakıt tüketimi konusunda ciddi iyileştirmeler yapan VW, yeni Golf’ün TDI motorlarının önceki nesile göre %17 daha verimli olduğunu iddia ediyor.

Golf 8’den 10 bin Euro Ucuz Olan Skoda Scala Satışa Sunuluyor!

Volkswagen Golf 8 Dijital Kokpit.

Standart olarak sunulan dijital kokpit pek çok özellik sunuyor. Dokunmatik ekran üzerinden klima kontrolleri ve multimedya ekran kullanımı gerçekleştirilebiliyor. İlk olarak Passat modelinde gördüğümüz yeni direksiyon tasarımı da dikkat çekiyor. Direksiyon üzerinden pek çok fonksiyonu yerine getirmeyi sağlayan tuş takımı da VW modellerinden alıştığımız üzere derli toplu bir görüntü sunuyor. 3 kollu yapısı ve daha minimal bir görüntü sunan tasarımıyla da günümüzün tasarım trendlerini yakalamış bir direksiyon tasarımı kullanıcısının yüzünü güldürecektir. Standart olarak sunulan 8 inçlik ekran istenirse opsiyonel olarak 10 inç boyutunda da tercih edilebiliyor.

PSA Grubu Almanya’da Batarya Fabrikası Kuruyor

Golf 8’in standart özellikleri içinde şerit takip sistemi, LED farlar, çok işlevli bir direksiyon simidi ve orta konsolda minimum 8,25 inçlik bir dokunmatik ekran içeren tamamen dijital bir kokpit bulunuyor. Verileri hızla aktarmak için internet bağlantısı kullanarak araç içi “Volkswagen We” uygulamaları entegre edilebilecek. Yeni Golf ayrıca diğer otomobillerle ve akıllı ulaşım altyapısı sağlayan bölgelerde trafik bilgisi için bağlantıya sahip.

Tasarımında ve yaşam alanında beklenen radikal değişimler olmasa bile Golf yine Golflüğünü yapar ve liderliği korur gibi görünüyor. Elbette PSA Grubu’nun son yeniliklerine bakarak yeni Peugeot 308’i de merak etmeden duramıyoruz.

Uzun zamandır HB yoktu biri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü 😉

Volkswagen Golf 8 Ne Zaman Geliyor? Volkswagen Golf 8 Fiyatları.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba