Audi Kompakt SUV Atom Karıncayı Tanıttı

Yeni Audi Q3 RS Tanıtıldı.
Yeni Audi Q3 RS Tanıtıldı.

Yeni Audi Q3 RS Tanıtıldı, 2020 Audi RS Q3 Yorumları, Yeni RS Q3, Yeni Audi Q3 RS Sportback, Kompakt SUV Audi Q3 RS, Audi Q3 RS SUV. Audi SUV modeli olan Q3 için RS versiyonunu tanıttı. Sportback gövde tasarımı seçeneği de dahil ederek daha sportif ve şık bir görünüme sahip olan modeller aynı zamanda içinde beş silindirli TFSI motorları barındırıyor. Yeni Audi Q3 RS Tanıtıldı.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Audi Sport CEO’su Oliver Hoffman yaptığı açıklamada, ‘Audi RS Q3 kendi segmentini oluşturdu. Şimdi bize düşen görev ise yüksek performanslı SUV’un yeni nesli ile bu hikâyeyi başarılı bir şekilde devam ettirmektir’ dedi.

Audi RS Q3 ve Audi RS Q3 Sportback, tasarımlarına yansıyan güç ve performans ile eş anlamlıdırlar. Yeni RS Q3 modellerinde bulunan etkileyici beş silindirli motor, artık Audi için klasikleşmiş ve bir gelenek haline gelmiş olan “Uluslararası Yılın Motoru Ödülü” nü 9. Kez kazanmayı başardı.

Her iki model de 0-100 km/s hızlanmasını 4,5 saniyede tamamlıyor. Bu iki araç aynı zamanda 2.5 litrelik TFSI benzinli motoruyla 400 beygir güç ve 480 Nm tork üretiyor. Bu iki aracın maksimum hızı ise elektronik olarak 250 km/s olarak sınırlandırılmış.

Yeni Audi RS Q3 modellerinin iç tasarımı da dış tasarımı kadar dikkat çekici. Tüm kokpiti sürücüye göre tasarlayan Audi, klima kontrol ünitesini ve MMI dokunmatik ekranını sürücüye doğru dönük olarak tasarladı. Gösterge panelinin tamamen dijital olması, RS modeline özel olarak üretilen sanal kokpiti ve göze batmayan parlak siyah tasarımı ile MMI dokunmatik ekranıyla aracın iç tasarımında öne çıkan detaylar olarak öne çıkıyor.

Sanal kokpit, maksimum motor devrine ulaşıldığında sürücünün vites değiştirmesini isteyen bir ikaz ekranı, lastik basıncı, tork, güç çıkışı, tur süreleri, G kuvvetleri ve hızlanma ölçümleri hakkında bilgi sağlayan özel RS ekranı içerir. Alttan kesikli sportif yeni direksiyon, yeni tasarıma sahip vites kolları ve Audi sürüş modu seçiminde sürücünün isteğe bağlı olan iki RS modunu kontrol etmesini sağlayan çok işlevli düğmeleri ile bu araç bizlere mükemmel bir sürüş keyfi sunuyor. 530 litrelik bagaj hacmine sahip olan bu araç koltukları katlandığında ise 1.525 litrelik çok geniş bir alan sağlıyor.

Yeni Audi Q3 RS Tanıtıldı.

Arabam Şekil Deme Kış Lastiğini Taktır!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba