Yeni Ford Transit Hibrit %8 Az Yakıyor

Yeni Ford Transit Hibrit Tanıtıldı
Yeni Ford Transit Hibrit Tanıtıldı

Yeni Ford Transit Hibrit Tanıtıldı, 2020 Ford Transit Tanıtıldı, Yeni Ford Transit Tüketim, 2020 Ford Transit Tüketim, Yeni Transit Yorumları. Ford şimdiye kadarki en tasarruflu, yetenekli ve üretken olan Ford Transit Van’ı piyasaya sürüyor. Bu araç işletmelerin daha rahat bir şekilde büyüyebilmesine yardımcı olması için tekrardan geliştirilmiştir. Gelişmiş güç aktarma organları ve sürücü destek teknolojilerinin yanı sıra 4.600’den fazla geliştirilmiş bileşen, daha fazla yük taşıyabilen, daha az yakıt tüketimi yapan ve sürüşü daha kolay olan Yeni Ford Transit sınıfı geçmeyi başardı. Yeni Ford Transit Hibrit Tanıtıldı.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Ford’un yeni Eco Blue Hibrit motorları %8’e varan yakıt tasarrufu ile birlikte verimlilik sağlayarak işletme maliyetlerinin düşmesine de yardımcı olmaktadır. Ayrıca yeni motor bu segmentte tanıtılan ilk 48 voltluk elektrik motoruna sahip hafif hibrit sistem olarak da öne çıkıyor. Geliştirilmiş sürücü destek teknolojileri, sürücülerin eller serbest park etmelerine, hız sınırlarını aşmamalarına, yoğun şehir trafiğinde meydana gelen kazaların etkilerin önlemeye ve azaltmaya yardımcı olur.

Transit’in geliştirilme sürecindeki başmühendis Michael McDonagh yaptığı açıklamada, ‘Efsaneleşmiş Ford Transit, işletmelerin verimliliğini arttırma konusunda çıtayı bir kez daha yükseltti. Daha yüksek taşıma kapasitesi ve yakıt verimliliği ile her boyuttaki şirketlerin yardımına koşabilecek türde bir araç. Ford ayrıca hafif hibrit güç aktarma organları ile elektrifikasyon sektöründe hız kesmeden yoluna devam ediyor’ dedi.

Ford’un yeni, güçlü ve yakıt tasarruflu olan 2.0 litrelik Eco Blue dizel motoru, WLTP sürüş test verilerine göre diğer araçlarına oranla %8’e varan yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Yeni Ford Transit 10 ileri otomatik şanzıman seçeneğiyle de tercih edilebilecek. Transit’in versiyonlarına göre değişen 1.5 tondan 3.5 tona varan yükleme kapasitesiyle de dikkat çekiyor.

Yeni Ford Transit Hibrit Tanıtıldı.

Dizel Otomatik Ford Focus Sedan Testi!

Ford Puma için İngiltere satış fiyatları açıklandı! Ocak ayından itibaren satılmaya başlıyor!

Ford Mustang Mach E Tanıtıldı! Elektrikli SUV Modelin Çok İddialı Özellikleri Bulunuyor!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba